Δευτέρα, 12 Φεβ 2018 15:55

New! Λαμία: Απονομές Επαίνων PALSO Μαίου 2017

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φθιώτιδας, πραγματοποίησε τις απονομές επαίνων στους αριστούχους των εξετάσεων PALSO Μαΐου 2017 στη Φθιώτιδα.

Η εκδήλωση άνοιξε με το δρώμενο “From Students to Teachers   αφιερωμένο  από τους μικρούς μας  μαθητές στους καθηγητές και τους γονείς τους.  Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Εύη Ζαφείρη, καλωσόρισε μαθητές και  γονείς από όλα τα μέρη της Φθιώτιδας, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους στα κέντρα ξένων γλωσσών PALSO και τους συνεχάρη για την επιτυχία.

Κατόπιν, ήρθε η ώρα των απονομών… Η Γραμματέας του Δ.Σ.  κ.  Αγάπη Αθανασιάδου κάλεσε τους αριστούχους μαθητές να παραλάβουν τους επαίνους τους από την πρόεδρο κ.  Εύη Ζαφείρη, την αντιπρόεδρο κ.  Μαρία Τσακάλου, την ταμία κ.  Βίκη Ζάρα και το μέλος κ.  Δημήτρη Καπηρέλη.

Φέτος οι μαθητές που πέτυχαν 100% στις εξετάσεις PALSO παρέλαβαν και επαίνους αριστείας  από την Ομοσπονδία, καθώς και υποτροφία για δωρεάν συμμετοχή στο επόμενο επίπεδο των εξετάσεων.  Για τη Φθιώτιδα, το απόλυτο 100% πέτυχαν οι:        Δημήτριος Εμμανουήλ (First Step), Ιωάννα Φέτση (First Step), Γεώργιος Μούτσελος (Pre A1), Νικολίνα Ηρώ Παπαστάθη (Α1)  και Μιχαήλ Ρίζος (Α1). 

Η εκδήλωση όμως έκρυβε άλλη μια έκπληξη:  Η PALSO βράβευσε και τους ιδιοκτήτες -καθηγητές κέντρων ξένων γλωσσών,  αναγνωρίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη καθοδήγηση τους στην προετοιμασία των υποψηφίων.  Τις βεβαιώσεις για την επιτυχή προετοιμασία των  μαθητών απένειμε η κ.  Βίβιαν Αργύρη, αντιδήμαρχος Λαμίας σε θέματα πολιτισμού και παιδείας, την οποία ευχαριστούμε για την παρουσία της αλλά και για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου. 

Το  Δ.Σ   θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης (αλφαβητικά) : 

Τον εκδοτικό οίκο Burlington Books για τον εκτυπωτή που κληρώθηκε στους αριστούχους των επιπέδων Α1 & Α2

Τον εκδοτικό οίκο Combo Books για τα readers που δόθηκαν σε όλους τους αριστούχους όλων των επιπέδων,

Τον εκδοτικό οίκο Express Publishing για το tablet που κληρώθηκε στους αριστούχους των επιπέδων Α1 & Α2

Τον εκδοτικό οίκο Grivas Publications για το tablet που κληρώθηκε στους αριστούχους των επιπέδων First Step & Pre A1

Τον εκδοτικό οίκο Hamilton House για τα readers που δόθηκαν στους αριστούχους του First Step & του Pre A1,

Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες!

Image Gallery

επιστροφή στην κορυφή