Παρασκευή, 16 Φεβ 2018 07:50

Άμφισσα: Σεμινάριο NOCN, Απονομές PALSO και Κοπή Πίτας στη Φωκίδα!

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  2018 βρεθήκαμε ξανά, με μεγάλη χαρά στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας για να συναντήσουμε τους συναδέλφους και τους μαθητές της Φωκίδας.   Ο Σύλλογος αυτή τη χρονιά  πραγματοποίησε μια πολυθεματική εκδήλωση στην Άμφισσα:  Η μέρα ξεκίνησε με το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Παρουσίαση του Πιστοποιητικού NOCN, Workshop on Writing and Speaking» με εισηγήτρια την κ.  Πόπη Ρεβίσιου και τη σχεδόν καθολική συμμετοχή των συναδέλφων της Φωκίδας.  Ακολούθησε η εκδήλωση των απονομών πιστοποιητικών LAAS της PALSO, επαίνων στους αριστούχους μαθητές, βεβαιώσεων στους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών για την επιτυχή προετοιμασία των υποψηφίων στις εξετάσεις και η μέρα έκλεισε με την κοπή της πίτας για τα μέλη της Φωκίδας. 

Όλοι οι μαθητές που βραβεύτηκαν έλαβαν δώρο readers από την Combo Books, ενώ στα  επίπεδα Pre A1 & First Step έλαβαν μαζί με τους επαίνους τους readers και από την Hamilton House. 

Στη Φωκίδα, οι μαθητές που πέτυχαν 100% στις εξετάσεις PALSO Μαΐου 2017 και παρέλαβαν  τον έπαινο αριστείας από την Ομοσπονδία και την υποτροφία για δωρεάν συμμετοχή στο επόμενο επίπεδο των εξετάσεων ήταν η Αντωνία Χαραλαμπία Τσικνή (First Step) και ο Ευθύμιος Καραμέρης (Pre A1). 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη κλήρωση για όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις και παραβρέθηκαν στις απονομές:  1 Tablet από την Express Publishing, 1 Tablet από την Grivas Publications και 1 εκτυπωτής από την Burlington Books παραδόθηκαν σε 3 τυχερούς μαθητές. 

Στην κοπή της πίτας, το «φλουρί» (χορηγία όπως και η πίτα της Burlington Books)  έπεσε στη συνάδελφο  κ. Μαρία Λίβα από την Άμφισσα. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της και τον αγαπημένο πρώην συνάδελφο και νυν πρόεδρο ΔΚ Ιτέας κ.  John Worth για την παρουσία και τη πολύχρονη στήριξη στις δράσεις του Συλλόγου.  

Και του χρόνου!

Image Gallery

επιστροφή στην κορυφή