Τα Νέα μας
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς,  τα μέλη του Δ.Σ.  δέχτηκαν   την εκπομπή In Style του Σταρ Κεντρικής Ελλάδας στο γραφείο του Συλλόγου και μίλησαν  για την ιστορία του Συλλόγου, τις δράσεις του,  τις εξετάσεις που διοργανώνουμε και τους λόγους για τους οποίους γονείς και μαθητές επιλέγουν τα κέντρα ξένων γλωσσών PALSO εδώ και 37 χρόνια.  Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 
Πέμπτη, 03 Αυγ 2017 07:03

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για κάθε ενδιαφερόμενο. Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φθιώτιδας & Φωκίδας, εύχεται σε μαθητές, γονείς και στα μέλη του καλή σχολική χρονιά και γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής: -Δωρεάν μαθήματα και βιβλία Σύμφωνα με το Νόμο 703/1977 περί προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού και τον Νόμο 2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών, απαγορεύεται τόσο η παροχή δωρεάν μαθημάτων όσο και η διάθεση ή δωρεάν διανομή πάσης φύσεως υλικού (έντυπου και μη) εντός των σχολείων.  Ως χώρος του σχολείου εννοείται όχι μόνο αυτός του κτιρίου, αλλά και του προαύλιου και των εισόδων αυτού.  Το ίδιο ισχύει και για την πώληση ή…
Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, η Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ.  προσκαλεί τα μέλη στο ξενοδοχείο Τιτάνια για να παρακολουθήσουν τις εργασίες  ημερίδας, με θέματα φοροτεχνικά, ασφαλιστικά, κόκκινα δάνεια, ρυθμίσεις χρεών, νέες τεχνολογίες στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και marketing.  Η ημερίδα θα είναι πλαισιωμένη με έκθεση βιβλίου.
Το Δ.Σ.   προσκαλεί τα μέλη και τους καθηγητές των κέντρων ξένων γλωσσών την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, στο σεμινάριο με τίτλο “Educational Alchemy:  Chaos into creativity”  και  εισηγητή τον κ.  Thomas Jones (περίληψη και βιογραφικό του ομιλητή  εδώ).   Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών (Όθωνος 3, Λαμία) στις 11:00 πμ και θα έχει διάρκεια 2 ώρες. Το Δ.Σ.   
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Φθιώτιδας αποχαιρετά σήμερα τον Πρόεδρο της Palso Γιάννη Μιχαηλίδη και απευθύνει και από αυτό το βήμα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντί στεφάνου το Δ.Σ. αποφάσισε τη δωρεά του ποσού των 100 € (εκατό ευρώ)   στα “Παιδικά Χωριά SOS” στην μνήμη του εκλιπόντος.   Καλό ταξίδι Πρόεδρε….
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 9 από 23

   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr