Παρασκευή, 10 Ιουν 2022 09:25

Help a Stray-νικητές διαγωνισμού

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία  Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) με στόχο  να ενημερώσει τους μαθητές και να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, «επένδυσε» στην καμπάνια Help A Stray.  Το 2022, το πρόγραμμα δράσεων περιλαμβάνει διαγωνισμό ζωγραφικής, σύντομης ιστορίας, αφίσας, webinars και συνέργειες με φιλοζωικές οργανώσεις, ώστε να διαδοθεί το μήνυμα Βοηθήστε ένα αδέσποτο”.

Ο Σύλλογός μας, μετέχοντας ενεργά στην καμπάνια της PALSO,   προκήρυξε διαγωνισμό ζωγραφικής και σύντομης ιστορίας ανάμεσα στους μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών –μελών.  

Σε τοπικό επίπεδο,  στην κατηγορία Κ-12  (ζωγραφική)  διακρίθηκαν και εστάλησαν στην PALSO, τα έργα των:

Νικόλαος Ξηρομερίτης

Eva Fejzo

Γεώργιος Κούτρας

Οι μικροί μαθητές την Τετάρτη 8/6/2022, βρέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου και παρέλαβαν τους επαίνους διάκρισης και τα δωράκια (activity trackers)- ευγενική χορηγία του εκδοτικού οίκου Express Publishing, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη στις δράσεις του Συλλόγου. 

Στη συνέχεια, οι διακριθέντες μαθητές, μαζί με το ΔΣ του ΙΚΞΓ Φθιώτιδας παρέδωσαν δωροεπιταγή στην  κ.  Φούκα, εκπρόσωπο του  Φιλοζωικού Συλλόγου  Φθιώτιδας 2017. 

Με τη δέσμευσή μας για συνέχεια στις φιλοζωικές και ενημερωτικές δράσεις του Συλλόγου για τα αδέσποτα ζώα, συγχαίρουμε τους νικητές, όπως  και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, δείχνοντας την αγάπη τους προς τα ζώα. 

 

Σημείωση 1:  Η επιλογή των καλύτερων έργων έγινε με τη βοήθεια του καθηγητή και ζωγράφου κ.  Γιώργου  Ντούλια τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!    

Σημείωση 2:  Οι φωτογραφίες και τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, αναρτώνται με τη γραπτή συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων. 

 


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr