Τετάρτη, 03 Οκτ 2012 10:59

Εκδήλωση "Παιδί Για Μια Μέρα"

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, τα κέντρα ξένων γλωσσών-μέλη του Συλλόγου, γιόρτασαν την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε μια χαρούμενη εκδήλωση στο Πάρκο Πόλης της Λαμίας. 

Οι μαθητές μας αγωνίστηκαν στις τσουβαλοδρομίες και τις αυγοδρομίες, συμμετείχαν σκακιστικούς αγώνες, έπαιξαν το παιχνίδι του EuropeDirect και ευαισθητοποιήθηκαν για την πιο δίκαιη διαχείριση του οικοσυστήματος, έφτιαξαν φιγούρες ζώων και φυτών με πηλό και έμαθαν να χορεύουν hiphop!

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του που βοήθησαν στην οργάνωση και συμμετείχαν ενεργά συντονίζοντας τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες: Φωτεινή Δουβλέκα, Ελένη Καραγιαννοπούλου, Τασία Κατσούδα, Ελένη Κουτσουμπίνα, Δώρα Κυρίτση, Χαρούλα Λίτου και Τασία Μητσού και τους συναδέλφους που ήρθαν από μακριά με τους μαθητές τους: Μαρία Θράπα και Δημήτρη Κυργιόπουλο.

Επίσης, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία CHIPITA, η οποία για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά γλύκανε με τα προϊόντα της τους μικρούς μαθητές, την ΚΙΦΑ Λαμίας για τη φύλαξη και μεταφορά των ευπαθών προϊόντων και το Δήμο Λαμίας για την άδεια χρήσης του Πάρκου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημήτρης Καπηρέλης

Δήμητρα Ρούτσια

Μαρία Τσακάλου

Βίκη Ζάρα

Καίτη Μπελαλή

Image Gallery


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr